l'apunt

Restaurant Week

Amb uns companys de la redacció ens decidim a tastar les excel·lències de la BCN Restaurant Week, aquesta iniciativa amb què una trentena de locals d'allò més selectes representa que pretenen acostar durant set dies la seva excel·lència al conjunt de la ciutadania amb menús de 25 euros, un dels quals es destinarà a finalitats solidàries. El primer intent de reservar taula en un conegut empori gastronòmic del centre de Barcelona resulta fallit. Des de l'altra banda del telèfon, una veu amable ens explica que el menú aquest tan excel·lent i tan bé de preu només se serveix de quatre a vuit de la tarda. I és clar, diem que no. El segon intent resulta encara més divertit: havien previst un nombre determinat de menús, l'han esgotat i ja no en serviran més fins l'any que ve, quan estaran encantats d'atendre'ns. Al tercer restaurant ens diuen que el menú és com el que serveixen cada dia, que resulta que inclou beguda i és més barat, però que s'ha deixat de servir fins a la setmana vinent. Acabem dinant en un restaurant del Port Olímpic que, segons llegim a internet, és dels pocs que compleixen pel que fa al menú. Una bona amanida de primer, un arròs normalet de segon i de postres, crema catalana. Com que el preu inicial no inclou begudes ni cafès, sortim a trenta-cinc euros per barba, que ens acaben de convèncer que si la BCN Restaurant Week funciona deu ser, només, gràcies a gent pacient i incauta. Com ara nosaltres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.