Societat

El jove Joan Plana rep el premi Garrotxí de l’Any

Ha participat en un projecte de teleportació hologràfica amb dos estudiants més durant una estada a Silicon Valley

Noel Alimentària, Rosa Serra, l’Ésdansa i Ràdio Olot, els altres guardonats

El jove alumne de l’institut Montsacopa d’Olot Joan Plana va ser elegit divendres a la nit Garrotxí de l’Any, en el marc d’una gala organitzada pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT). Plana va ser guardonat per la seva participació en el projecte Wherever you want, que va compartir amb dos estudiants més –un de Barcelona i un altre de Falset–, amb el qual va aconseguir transportar hologràficament un cantant que actuava a Barcelona fins a Sant Francisco. El jurat va valorar la seva actitud emprenedora i el fet d’haver participat en un projecte tecnològic pioner, que li va valer una estada a Silicon Valley, a Palo Alto (Califòrnia), i contactes amb empreses mundials capdavanteres. Els altres finalistes van ser la patinadora diversos cops campiona del món Anna Quintana i l’escriptor de Sant Joan les Fonts, Joan Llensa.

El CIT també va guardonar l’escultora Rosa Serra amb el premi a la trajectòria personal per la seva obra coneguda i reconeguda a tot el món i Noel Alimentària amb el premi a la millor iniciativa empresarial. És una empresa amb més de 75 anys de trajectòria i un referent del sector carni.

El premi a la millor iniciativa social va ser per a Ràdio Olot per haver incorporat el jove invident Pere Ribas a les retransmissions dels partits de la Unió Esportiva Olot a la segona divisió estatal B. Finalment, el premi a la millor iniciativa promocional va ser per a l’esbart Marboleny, perquè en darrera edició del festival internacional Ésdansa va fer rècord d’assistència.

Els premis es van lliurar al restaurant La Deu d’Olot en un sopar que va reunir més de 400 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia