Oliva promou la cuina de mercat i premia les millors receptes
La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva i l'Associació del Mercat Municipal, van entregar el passat dissabte, 27 de febrer, els premis del concurs de receptes de cuina dins de la campanya «La millor cuina del Mercat….la teua».
En total, es van presentar 142 receptes a concurs. El Premi dinar o sopar en un restaurant d'Oliva va ser per a la recepta «Guisat de ternera amb caragols» d'Isabel Navarro Rocher, l'altre Premi fou per a Mercedes Navarro París amb el plat «Bacallà amb albergínia, oli, pimentó i ametlla laminada», el Premi cistella de productes del Mercat se'l va endur Rosa Pàrraga Gisbert amb la recepta «Paella amb carabassa i aladroc» i l'altre Premi cistella de productes del Mercat fou per a «Pastís de Taronja» de Teresa Escrivá Savall.
El jurat del concurs eren venedors del propi Mercat Municipal, professionals de la restauració d'Oliva i representants del Centre de Turisme comarcal de l'Alqueria del Duc.
Després, el Mercat Municipal va acollir unes demostracions de cuina en directe on es van elaborar les quatre receptes guanyadores del concurs a càrrec de alumnes i un professor del CDT de Gandia.
El Mercat Municipal d'Oliva acollirà el proper 13 de març un altra sessió de cuina en directe. A més, la campanya finalitzarà amb l'edició d'un llibre amb receptes seleccionades del concurs que podrà adquirir-se al Mercat Municipal. Els beneficis aniran destinats a finalitats benèfiques.