La Generalitat denega el servei sanitari de 24 hores al Grau i a la platja de Gandia

«La Generalitat torna a negar-se a donar assistència sanitària 24 hores als veïns del Grau i de la platja», així de contundent s'ha manifestat aquesta setmana el govern de Gandia després de la contestació de la institució autonòmica a la moció que el govern municipal va aprovar el passat dia 2 de novembre i que posteriorment va ser votada favorablement i unànimement pel Plenari de l'Ajuntament de Gandia el dia 5 de novembre.

Concretament, el govern local ha apuntat que, el gerent de l'Agència Valenciana de Salut, Manuel Cervera, ha remés un escrit a l'Ajuntament de Gandia en què comunica que «la Conselleria de Sanitat no té prevista l'ampliació de l'horari del centre de salut del Grau durant tot l'any».

L'alcalde del Grau i Platja, Vicent Sarch ha criticat la «nul·la sensibilitat de la Generalitat cap als veïns del Grau i de la platja» i ha reiterat que al Grau s'ha constituït una comissió amb diverses associacions veïnals per continuar reclamant a la conselleria de Sanitat el dret del barri a tenir una assistència sanitària continuada durant tot l'any, i no solament a l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.