ULLDEMOLINS (Priorat)
XXIX Diada de la truita d'espinacs amb suc
Cassoles de Quaresma
La truita d'espinacs amb suc és un plat típic del Priorat que es cuinava per la Quaresma: els ous, el bacallà, els fesols i els espinacs en són els ingredients principals. Durant la diada, se'n poden veure (i tastar) moltes varietats. Les cassoles que es presenten a concurs, de degustació i de decoració, s'exposen a la plaça del Loreto. A més de tastar el plat, els visitants podran assistir a l'actuació d'un grup de trabucaires i a la dels Xiquets de Reus.
14 de març. Tiquet degustació: 7 euros. Durant el matí, al pla de l'Església, fira d'artesans.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.