Societat

Més oferta al 19è Mercat Medieval de Castell d’Aro

La mostra arriba aquest cap de setmana amb nous espectacles, música, demostracions d’oficis, fira i restauració i, com a novetat, un ‘photocall’ medieval

S’espera una mitjana de 15.000 visitants

El nucli històric de Castell d’Aro recrea novament l’edat mitjana amb la celebració del 19è Mercat Medieval, una de les cites històriques d’estiu més multitudinàries de la Costa Brava. Els carrers es transformen i s’omplen de música medieval, cercaviles, concerts, tallers, animació nocturna i parades amb una àmplia oferta artesanal i gastronòmica. A més, aquest any la programació inclou noves i variades activitats, demostracions d’oficis i espectacles. Les principals propostes són: falconeria, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval, i com a novetats d’enguany, un photocall medieval a la Pineda del Pessebre i una exposició d’armes i armadures al nou espai de l’Antic Casino. També hi haurà tallers infantils de braçalets i calzes medievals, de dames i cavallers de drap sense cosir i de joieria infantil. Pel que fa a les demostracions d’oficis s’hi pot veure el bufador de vidre, la pintora il·lustradora, la filadora i l’artesà d’aromes. Així mateix, es pot aprofitar l’ocasió per visitar el castell de Benedormiens, que per a aquests dies presenta una exposició pictòrica d’Arranz-Bravo amb entrada gratuïta. Complementàriament també hi ha programada circulació de minitrens al parc de l’Estació el diumenge. Amb tot, l’organització, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, vol repetir l’èxit de les edicions anteriors, amb una mitjana de 15.000 visitants als carrers més antics de la vila, gaudint dels encants de l’edat mitjana.

Dades d’interès

Dates: 25 i 26 d’agost.

D’11-14 h i 18-22.30 h.

www.platjadaro.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia