Animen els restauradors a inventar plats durant la temporada del pèsol
Els restauradors van tornar a oferir plats elaborats amb pèsols en l'acte de presentació de la Pesolada, que arriba ja a la setzena edició. N'hi havia molts acompanyats de botifarra, però també d'altres més sofisticats. La reconeguda xef Carme Ruscalleda va animar tots els cuiners a continuar elaborant i inventant plats saborosos amb el dolç pèsol de la floreta, que es conrea a la comarca. «Si el Maresme ha de tenir una bandera, hauria de tenir el color del verd del pèsol», del qual va assenyalar que té una temporada curta però és molt gustós. A més dels restauradors del municipi, hi són presents restauradors de poblacions veïnes com ara Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt. En total, 24 restaurants oferiran menús especials fins al 2 de maig.
Ahir també va tenir lloc la segona edició del concurs de cuina del pèsol, adreçat a alumnes de les escoles de restauració. El jurat va premiar com a millor cuiner Joel Blanco, de l'IES Bisbe Sivilla, i com a cambrera, Arantxa Fernàndez.