la torre de l'espanyol

La primera Mostra de Productes Locals reparteix 750 racions de cassolada

L'aparell respiratori de la tonyina és l'ingredient principal de la cassolada, un plat típic de la Torre de l'Espanyol. Per recuperar-lo, es va organitzar ahir al matí un esmorzar per un preu de cinc euros que van tastar 750 persones de les prop de 1.000 que van visitar el municipi. A més d'una ració de cassolada, el tiquet també incloïa, com a record, el plat de ceràmica amb què se servia i una coca de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mollerussa aprovarà ara un pressupost de 18,9 milions d’euros

Mollerussa

Campanya pel Tura per reduir el consum d’alcohol en els embarassos

OLOT
Societat

Mor Antoni Salord Febrer, conegut a Ciutadella com l’amo de Son Catlar

Detingut un camioner per circular amb la targeta del tacògraf del cap

CORNELLÀ DEL TERRI
Societat

Nou equipament a Barcelona per atendre el maltractament infantil a la llar

Barcelona
urbanisme

Enllestides quatre promocions amb 151 habitatges de protecció oficial al districte de Sant Martí

Barcelona

L’Ajuntament gestiona 35 habitatges per a famílies vulnerables

BANYOLES

Uns 600 alumnes de la demarcació comencen les PAU de setembre

GIRONA

La Diputació destina 5 milions en actuacions d’eficiència energètica

GIRONA