Ciència

Paco Negre reelegit vicepresident dels Parcs Científics i Tecnològics

Compaginarà el càrrec amb el de president de la Comissió Delegada de Finançament de APTE

Paco Negre, director general del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha sigut reelegit com a vicepresident de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), durant la segona assemblea general d'aquest col·lectiu celebrada aquesta setmana a Madrid.

Negre compaginarà el càrrec amb el de president de la Comissió Delegada de Finançament de APTE, responsable d'identificar i fomentar nous canals de finançament per a les empreses dels parcs.

Durant l'assemblea es van presentar les dades anuals de l'evolució dels parcs membres de l'APTE, que van llançar unes dades molt positives en aspectes tan importants com l'ocupació, el nombre d'entitats i la facturació ja que els parcs científics i tecnològics peninsulars van créixer més d'un 8% en nombre d'empreses i facturació i un 6% en ocupació l'any 2011.

Les tecnologies de la informació i comunicació i les empreses d'enginyeria, consultoria i assessoria segueixen liderant els sectors productius en parcs científics i tecnològics, aconseguint el 23% i el 14% respectivament. En tercer lloc se situen les entitats dedicades al sector de la medicina i la salut, amb el 6%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.