Ciència

La IX edició de la Setmana de la Ciència té cabuda a Banyeres de Mariola

Es tracta d'una iniciativa d'àmbit nacional i europeu adreçada a tots els públics, edats i nivells de formació

El Centre de Suport a la Innovació, la Investigació i la Transferència de Tecnologia i la sotsdirecció de R+D del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València organitzen del 12 al 26 de novembre la IX edició de la Setmana de la Ciència com una iniciativa d'àmbit nacional i europeu adreçada a tots els públics, edats i nivells de formació.

Entre els seus principals objectius hi figura posar a l'abast dels ciutadans els temes i les qüestions que puguen ser del seu interés mitjançant una completa programació, alhora que descobrir les activitats i resultats de la investigació que es realitza en la UPV per a millorar la vida a curt i llarg termini.

La directora del Campus d'Alcoi, Georgina Blanes, ha informat que «les previsions indiquen que assistiran unes 4.000 persones, tenint en compte que l'any passat es van superar les 3.500».

La programació d'activitats d'enguany compta amb la novetat dels concursos de robòtica i la mostra de la ciència en vídeo, a més de la segona edició de la programació en base Android. També serà novetat, tal com ha destacat Blanes, una partida simultània d'escacs, una degustació de cervesa artesanal i el concert de la EPSA Music Band i el Cor de la Universitat Sènior.

La Setmana de la Ciència també hi estarà present a la subseu de de Banyeres de Mariola amb la conferència titulada “Com funcionarà el cotxe del futur?”, que tindrà lloc el divendres 16 de novembre a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura d'aquesta localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.