Ciència

La UJI clou amb èxit el IV Simposi Internacional d'Odontologia

El professor Rojas fa un curs sobre cadàvers i odontologia durant aquesta trobada

El doctor castellonenc Fernando Rojas-Vizcaya i tot el seu equip de l'Institut Mediterrani de Prostodòntica, ha fet un balanç molt posititu del IV Simposi Internacional Bienal que s'ha celebrat al palauet de Benicàssim i que ha reunit més d'un centenar d'especialistes de prostodòntica de tot el món.

Els 14 ponents d'aquest Simposi, han provingut del conjunt de l'Estat espanyol, però també del Regne Unit, Amèrica del Nord, Rússia, Itàlia, Suècia, Portugal i Xina. Les conferències d'aquesta trobada han comptat amb més participants que mai i s'ha superat amb escreix, les expectatives de l'organització.

En opinió de gran part dels assistents, el nivell científic ha estat molt elevat gràcies a l'alta i variada qualificació dels conferenciants.

El professor Rojas realitza durant la jornada de hui un curs en l'Escola de Medicina de la Universitat Jaume I, on imparteix, juntament amb quatre instructors més, un curs realitzat sobre cadàvers. A aquestes sessions hi participen procedents de Polònia, arrancaren ahir dilluns 15 d ejuny i es prellonguen durant tota la jornada de hui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.