L'escola de Bellreguard posa en marxa la 23ª edició de la Setmana Cultural

L'escola de primària de Bellreguard organitza per als dies 29, 30 i 31 de març la XXIII Setmana Cultural. Per a dit esdeveniment s'han programat nombroses activitats per a tots els xiquets i xiquetes. Entre elles es troben diversos espectacles, visites i excursions, tallers i una exposició molt especial.

Les activitats comencen amb el pregó i una mascletà de globus el divendres dia 26. La resta de cites que ha organitzat el centre escolar s'han adequat per a cada cicle d'infantil i de primària. Així per exemple, el dilluns 29 pel matí, l'alumnat d'infantil farà una excursió a l'aula de natura de la Marjal de Gandia.

Per altra banda, els de primer cicle de primària participaran en tallers de plàstica i una lectura al pati de l'escola; els de segon cicle visitaran a Papes Safor de Miramar; i els de tercer faran una eixida a la Muntanyeta de Sant Miquel.

El dilluns per la vesprada tots junts assistiran a les obres de teatre que han estat assajant en els últims mesos els xiquets i les xiquetes del grup de teatre.

El dimarts dia 30 tots els cicles participaran en el “Dia de les lletres”on s'han previst activitats com tallers, contacontes, teatre, entrevistes i una visita a l'exposició. Aquesta última té com a objectiu donar a conèixer els llibres escrits per autors de Bellreguard. L'activitat està directament relacionada amb un dels objectius del centre i que s'emmarca dintre del programa «Coneixem el nostre poble».

El final de la festa es tancarà amb un berenar de xocolata i mona i un espectacle d'animació musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.