Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Pluja fins a mig matí

Un front poc intens creuarà el país d’oest a est a la matinada

A la tarda la situació es preveu més estable i les precipitacions quedaran restringides al vessant nord del Pirineu

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres a la matinada creuarà un nou front que pot deixarpluges febles arreu, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Durant la matinada i el matí creuarà una banda de precipitació que escombrarà pràcticament tot el país d’oest a est. La zona més afectada serà el vessant nord del Pirineu i resta del terç oest. A partir de llavors, la precipitació quedarà restringida al vessant nord del Pirineu, tot i que també pot caure alguna gota a punts del litoral i prelitoral central durant la tarda. En general, seran precipitacions entre febles i moderades, que acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu voltarà els 1700 metres en un primer moment i baixarà progressivament fins a situar-se als 1200 al vessant nord i al voltant dels 1500 a la resta.

De matinada, la nuvolositat augmentarà d’oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de mig matí s’obriran clarianes i la nuvolositat minvarà d’oest a est, fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de migdia. La nuvolositat serà més persistent al quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral central. Al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima lleugerament més baixa, tret del vessant nord del Pirineu, on serà notablement més baixa.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia