Societat

Nou mercat de Santa Eulàlia, de productes locals, a Cruïlles

L’Associació Cultural Els Senglars de Cruïlles, amb suport de l’Ajuntament, organitza per demà el primer mercat de Santa Eulàlia. La iniciativa coincideix amb la festa major petita, dedicada a la patrona del poble, i neix amb l’objectiu de donar l’oportunitat a artesans i productors de proximitat, a un radi màxim de 25 quilòmetres del poble, de donar-se a conèixer entre els visitants i comercialitzar o reservar els seus productes gastronòmics, artesans i de decoració d’elaboració pròpia abans de les festes nadalenques.

Les parades s’instal·laran a la plaça de la Creu i el carrer del Raval i coincidiran amb els altres actes de la festa i l’esperada convocatòria del concurs Pagès de Ferro, amb diverses proves d’habilitat i força en categories masculina, femenina i infantil. Altres actes del matí són una missa, un taller d’empelts d’arbres fruiters tradicionals i un vermut musical. Els assistents podran acabar el matí menjant una paella o un menú de cuina casolana que cal reservar amb antelació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia