Bequen tres joves per fer una estada a El Celler
Josep Queralt (Ulldecona, 1996), Andrea Caiazzo (Barcelona, 1990) i Júlia Cordovilla (Blanes, 1994) han començat la seva beca BBVA Gastronomia a El Celler de Can Roca, fruit d’un projecte conjunt entre el BBVA i el prestigiós restaurant. Durant una estada de quatre mesos a El Celler, els tres joves estudiants del Campus de Turisme i Gastronomia de Barcelona (CETT), tindran l’oportunitat de formar-se amb un equip que busca l’excel·lència cada dia en el seu treball.
Els tres guanyadors catalans de les beques BBVA de gastronomia van ser escollits entre 13 candidats pels germans Roca després de treballar, braç a braç, en un servei el juny del 2018. Queralt i Caiazzo faran l’estada a les cuines d’El Celler tutelats per Joan Roca, Jordi Roca i el seu equip de cuina. La beca de serveis de restauració és per a Cordovilla, que atendrà la sala del reconegut restaurant de Girona, dirigit per Josep Roca. Des del 2013, l’entitat bancària ha becat prop de 30 estudiants de tot el món.