PERATALLADA (Baix Empordà)
Fira d'Herbes
Didàctic i pedagògic
Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, a la plaça del Castell hi haurà venda d'herbes fresques i seques, espècies, ungüents, olis essencials, licors, alimentació i tot tipus de productes elaborats amb herbes i plantes. Però la fira de Peratallada també té un marcat caràcter didàctic i pedagògic. Per això, està previst: una xerrada de Xavier Codina, de Ratafia Russet, sobre les ratafies i els licors d'herbes, perquè la ratafia s'olora, es veu, es paladeja i s'assaboreix; un taller de cuina Cuina i usos de la borratja, a càrrec de la cuinera Iolanda Bustos, del restaurant Calèndula de Girona, i Georgina Regàs i Teresa Millàs, del Museu de la Confitura de Torrent, mostraran l'elaboració i procés de gelees i confitures. Tot plegat, arrodonit per una exposició de bonsais.