L'Institut La Marxadella de Torrent planta cara als perills d'Internet

L'Institut La Marxadella de Torrent es troba conscienciant la comunitat educativa amb una sèrie d'accions que van dirigides tant a l'alumnat, les famílies i el professorat. L'objectiu no és altre que tots i totes coneguen les potencialitats i els perills d'internet.

Els alumnes rebran una sèrie de xerrades amb la idea que vegen quines poden ser les conseqüències dels seus comentaris; també que comproven que per molt que la seua xarxa social pensen que està tancada, sempre és possible accedir per diverses vies.

Per a les famílies s'han convocat unes xerrades informatives en les quals s'insistirà en la necessitat que els pares i mares estiguen pendents de l'ús, del temps dedicat i de les repercussions que poden tindre si els seus fills o filles són menors d'edat. També es repartirà una guia orientativa a totes les famílies, a més de recordar-los que des del centre sempre poden comptar amb una orientació permanent.

Per al professorat també s'han programat unes sessions que pretenen ampliar la informació d'aquells i aquelles que dominen menys el tema.

Juan Garcia, el director de l'institut, ho té clar: «internet és una potentíssima ferramenta de treball i estudi però també té uns perills que cal conèixer. Potser eixa siga la prioritat fonamental: que l'alumnat, i més encara els menors d'edat, tinguen clar que encara que semble que no, en internet tot es pot vore i saber. Nosaltres hem d'educar i estic convençut que fa falta aquesta campanya de sensibilització».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.