Educació

ensenyament

L'edifici de l'institut del Ter pren forma

Ensenyament ha demanat documentació a l'Ajuntament de Manlleu per elaborar el projecte executiu de l'obra

La reivindicació perquè l'institut del Ter deixi enrere els mòduls i tingui un nou edifici ha fet un pas més recentment. L'alcalde i regidor d'Educació de Manlleu, Àlex Garrido, va anunciar ahir que els serveis territorials d'Ensenyament els han demanat “diferent documentació força precisa per tal de començar a elaborar el projecte executiu del nou centre”. L'institut del Ter es va crear ara fa sis anys com a secció institut del col·legi Puig Agut, i des de fa quatre cursos ha anat creixent en mòduls provisionals a la zona de l'Arboretum: “La insistència dona els seus fruits, i s'està veient que un nou edifici és clau per poder absorbir la gran quantitat d'alumnes que els pròxims anys faran el salt cap a secundària a Manlleu”, va explicar Garrido. El nou edifici es construirà en una zona a tocar de l'emplaçament actual, en uns terrenys que l'Ajuntament va adequar i cedir al Departament d'Ensenyament ara fa quatre anys. Amb la vista fixada en el 2018 però sense voler posar data perquè depèn de la Generalitat, Garrido remarca que aquest pas “vol dir que quan hi hagi diners serem els primers de la llista”.

Coordinació i eficiència

L'anunci es va fer en la presentació de la memòria 2016 de l'àrea de serveis a les persones i promoció econòmica, una de les més extenses de l'Ajuntament, en què destaca la coordinació entre cinc regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia