Educació

municipal

escoles

Llum verd per a una nova escola a Sant Cugat

L’Ajuntament avança 500.000 euros per aixecar el centre La Mirada

El govern va aprovar dimarts autoritzar un import de 5.207.772 euros per a la redacció, direcció i execució de les obres de nova construcció de l’escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès, que actualment està en funcionament en mòduls prefabricats a l’avinguda de la Clota, després d’arribar a un acord amb l’Ajuntament, que avançarà 500.000 euros per construir-la, tot i no tenir-ne les competències. La intenció és que el nou edifici del centre educatiu, que se situarà al barri de Volpelleres, just al costat de l’institut Leonardo da Vinci, entri en funcionament el curs 2019/20.

En concret, el govern ha donat llum verd al conveni amb el consistori i a pagar el centre en tres anualitats, una primera de 200.000 euros el 2020, una altra de tres milions d’euros el 2021, i la darrera de poc més de dos milions a fer efectiu el 2022. Els càlculs són que la nova escola de tres línies pot costar uns 6,5 milions.

L’acceleració de la construcció de l’escola, que la Generalitat tenia previst començar a construir d’aquí a tres anys, respon a la voluntat del govern municipal d’absorbir el creixement de la demanda d’alumnes de P3 sense haver de construir una nova escola, posar nous mòduls o crear grups addicionals en altres centres. El consistori va aprovar al juny una modificació pressupostària per avançar els diners que estaven reservats a la sala polivalent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia