Continuen les protestes de l'associació de pares de l'escoleta número deu de Torrent

Després dels actes reivindicatius protagonitzats per l'Associació de Mares i Pares de l'escoleta número 10 de Torrent al darrer plenari municipal celebrat pel consistori d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, la protesta es portarà al carrer durant aquesta mateixa setmana.

Segons els acords als quals van arribar els presents a la l'assembla de dilluns 18 de gener, es manté la recomanació de no portar l'alumnat al centre fins que no estiguen absolutament apanyats els desperfectes partits pel vent i la pluja dels darrers dies.

A les 9 del matí de dimarts 19 de gener hi ha prevista una concentració a les portes de l'Ajuntament, amb la finalitat de recordar l'alcaldessa de la vila, el compromís adquirit per ella perquè les obres del centre començaren la tardor passada.

Dijous 21 de gener hi ha convocada una assemblea extraordinària a la qual se li afegirà una tancada permanent a les instal·lacions del centre com a senyal de protesta per les condicions amb que es veuen obligats a assistir a classe l'alumnat adscrit a aquestes instal·lacions provisionals.

Divendres 22 de gener s'efectuarà una segona concentració a les portes de l'Ajuntament a primera hora del matí i s'iniciarà una recollida de signatures a fi de sol·licitar l'adequació de les instal·lacions i la construcció del nou edifici. També s'iniciarà la presentació d'escrits tipus pel registre d'entrada de l'Ajuntament, adreçats al conseller d'Educació, en el mateix sentit reivindicatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.