Educació

14 propostes pel nou nom de l’Institut Bau

Gerard Vergés, Pérez Bonfill o Felip Pedrell, entre les opcions

Nou pas en el procés per canviar la denominació de l’institut Joaquín Bau de Tortosa. S’acoten les propostes. En total, hi ha 14 opcions, entre què figuren Felip Pedrell, Mossèn Manyà, Manuel Pérez Bonfill, Mercè Pla, Federico Mayor Zaragoza, Gerard Vergés, Dertosa, Iberus i Blau. També Enriqueta Ferrús, Ricard Salvat, Illa de Gènova, Ramon Llull i El Port.

Segons informa l’institut, l’AMPA enviarà un correu electrònic a tots els socis per donar a conèixer les propostes presentades i, els qui ho desitgen, podran fer arribar el nom que més els agradi per traslladar-ho al centre.

Les 14 propostes estan argumentades i també s’adjunta el referent normatiu que regula la denominació específica dels instituts d’educació secundària.

Al juny, el consell escolar del centre, en què està representada tota la comunitat educativa, va aprovar la proposta impulsada per un grup de professors aprofitant el fet que l’Ajuntament de Tortosa també havia decidit canviar el nom de la plaça dedicada a l’exalcalde franquista –s’anomenarà 1 d’octubre. El canvi de nom serà previ informe del consell escolar, aprovat amb majoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.