Educació

Sant Gregori destina fins a 105.000 euros a la millora de dos centres educatius

L’Ajuntament de Sant Gregori renova la zona de joc de la llar d’infants Els Escarlets

Les obres d’ampliació de l’escola Agustí Gifre començaran al març

L’Ajuntament de Sant Gregori ha finalitzat una nova fase de millores en dos equipaments educatius del municipi. El consistori hi va destinar l’any passat 59.500 euros: 22.500 per a la llar d’infants Els Escarlets i 37.000 per a l’escola Agustí Gifre. Amb aquesta nova fase, continua el pla de millores de centres d’ensenyament de Sant Gregori, que fins ara sumen una inversió total de 105.000 euros.

Amb el projecte del pati de la llar d’infants Els Escarlets, l’equipament s’ha dotat d’una nova zona de joc cimentada per jugar amb tricicles i motos, amb illetes de gespa artificial. Així mateix, s’ha renovat completament el sorral, s’hi han inclòs casetes de fusta i s’han instal·lat jardineres per delimitar espais i fomentar el respecte per la natura. L’alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, ha definit les obres com una “redistribució necessària per millorar els espais de joc”. A part de les millores exteriors, la llar d’infants n’ha incorporat també d’interiors, concretament en quatre aules, on s’han instal·lat aparells de climatització. Aquestes millores interiors estan dins un pressupost a part, de 8.100 euros, d’Ensenyament.

Al centre de primària, l’escola Agustí Gifre, s’hi han renovat tres zones del pati i estan previstes, per al març, les obres d’ampliació, que donaran quatre aules més al centre. Paral·lelament, l’AMPA de l’Agustí Gifre ha estrenat al gener una pàgina web per tal que, segons l’AMPA, les famílies estiguin “més informades de les activitats i els beneficis de fer-se soci”.

Roca ha valorat les millores i ha destacat la importància d’“invertir en temes educatius”.

LA XIFRA

105.000
euros
és la quantitat de diners que l’Ajuntament destina a aquest pla de millora de centres educatius

LA DATA

3.2018
data prevista
per iniciar les obres d’ampliació de l’escola Agustí Gifre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia