Pares de Breda es queixen que un nen conflictiu no rep prou ajut d'Educació

Amenacen de no dur els nens a escola

El delegat d'Educació a Girona, Andreu Otero, ha assegurat que aquesta mateixa setmana té la intenció de reunir-se amb els pares de Breda i amb els responsables del CEIP Montseny per buscar la millor solució possible, tant per al nen que té certs trastorns de conducta, com per als pares que es queixen de l'actitud agressiva de la qual asseguren que són objecte els seus fills.

Des de l'AMPA i des de l'escola han volgut deixar molt clar que no pretenen actuar contra el nen i la seva família. La queixa, diuen, la fan perquè consideren que Educació ha incomplert l'acord que havia pres temps enrere de posar una professora individual per aquest alumne. Otero ho nega i assegura que s'hi va destinar una mestra que s'ha acollit a una reducció de jornada per maternitat. El delegat lamenta que abans de decidir no portar els nens a col·legi no s'hi hagin posat en contacte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.