Educació

Mobilització a Verges per una nova escola

Dissabte que ve s’organitzarà una gran marxa reivindicativa

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’IE Francesc Cambó de Verges ha activat un conjunt de mobilitzacions per reclamar la construcció del nou centre amb caràcter urgent. Una demanda que es reactiva després que fa vuit anys és va anunciar la construcció del que havia de ser el nou edifici. Per això, dissabte que ve es durà a terme la primera jornada reivindicativa, amb una marxa.

Deficiències

L’edifici d’infantil i primària és, segurament, el que té més mancances. Aquest, que té unes instal·lacions molt deteriorades, es va dissenyar per a una sola línia i ara en té dues a gairebé tots els grups. Un element clau és la falta d’espai per encabir un nombre d’alumnes que ha crescut un 20% en només tres cursos, segons van anunciar en un comunicat fet públic ahir. A més, el deteriorament de les instal·lacions en infantil i primària i la separació física de més de 700 metres amb una carretera pel mig dels barracons, on s’imparteix la secundària, són deficiències que dificulten el dia a dia del funcionament del centre, i que fan que la tasca pedagògica es dugui a terme en un context de molta precarietat

Després d’esperar durant més de vuit anys, les famílies de l’institut escola Francesc Cambó de Verges, que és un centre de referència d’onze municipis del Baix Empordà, “han dit prou a una situació que ha esdevingut insostenible i han començat les mobilitzacions per reclamar la construcció del nou centre de manera urgent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia