Educació

La UB i la UAB, entre les millors 200 universitats del món

La primera de l’Estat és la Universitat Autònoma de Madrid, que apareix al lloc 159

La Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) apareixen entre les millors 200 universitats del món segons el rànquing que publica anualment l’entitat TopUniversities. En concret, la UB ocupa el lloc 166, i la UAB el 193. Als quatre primers llocs del rànquing hi ha universitats nord-americanes (el MIT, la Universitat d’Stanford, Harvard i l’Institut Tecnològic de Califòrnia). Als dos següents n’hi ha dues d’angleses (Oxford i Cambridge). Pel que fa a les estatals, la primera que hi apareix és la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), que ocupa el lloc 159. La UB i la UAB són la segona i la tercera. Pel darrere, la Universitat Complutense de Madrid, al lloc 206, la Universitat de Navarra, al 242, o la Universitat Carles III, al 253.

Altres universitats que apareixen al rànquing són la Universitat Politècnica de Catalunya, al lloc 275; la Universitat Pompeu Fabra, al 298; la Universitat Politècnica de València, al 310; la Universitat de Saragossa, al 412; la Universitat Politècnica de Madrid, al 470; la Universitat d’Alcalà, al 481; la Universitat de Granada, al 495, i la Universitat Ramon Llull, que apareix a la franja de la 541 a la 550.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia