Les obres d'ampliació de l'escola Fabra a Alella comencen demà

L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, col·locarà demà al migdia la primera pedra de l'ampliació de l'escola Fabra. Ho farà en el transcurs d'un acte protocol·lari que tindrà lloc a les 12 del migdia al mateix recinte escolar de l'avinguda del Bosquet. En acabar l'acte institucional, es farà una gimcana de jocs de cucanya per als infants.

Les obres tenen un termini d'execució d'onze mesos, per la qual cosa s'espera que la part nova de l'escola pugui estar enllestida a final d'aquest any o a principi del 2011. Al projecte es preveu l'ampliació i adequació de les instal·lacions actuals per poder ampliar el centre a dues línies. A més, s'hi construirà un gimnàs de 200 m² i també uns vestidors, un menjador de 150 m², una biblioteca i diversos despatxos.

Obra necessària

El govern municipal fa temps que considera aquesta obra necessària per poder donar servei a la creixent demanda educativa i per modernitzar les instal·lacions. Ha estat per aquest motiu que, fins i tot, va optar per avançar el finançament de l'obra, una qüestió que és competència del Departament d'Educació. El pressupost de l'obra ronda els 3,4 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.