L'alcalde Mateu Montserrat respon a les preguntes dels escolars del Pla de Santa Maria

El batlle es va entrevistar amb els alumnes de cinquè i sisè de primària

El batlle va explicar la recent troballa d'un pou a la plaça de l'Església i va destacar que quan hagin acabat les obres s'il·luminarà i es farà visitable.

Posteriorment Mateu Montserrat va atendre les preguntes sobre el municipi, com ara el projecte de remodelació de la plaça de l'Església, l'acabament de les obres en curs, la construcció d'un institut de secundària, el col·lapse de cotxes que es produeix al voltant de l'escola quan plou i les obres a l'escola vella. L'alcalde s'ha compromès a tornar a plantar flors a les jardineres que hi ha al voltant de l'escola si els nens i nenes vigilen que no siguin arrancades com ha passat anteriorment.

Finalment, el batlle planenc va respondre a preguntes més personals, com ara la importància que li dóna a ser alcalde o els problemes més difícils que s'ha trobat en el càrrec. Els infants també li van preguntar per la seva tasca com a conseller comarcal o la seva etapa com a diputat al Parlament de Catalunya. Montserrat va reconèixer que de petit ja volia ser alcalde i va afirmar que el més important per ocupar aquest càrrec és estimar el poble i tenir vocació de servei als altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.