Educació

Albal exigix la reforma de dos col·legis públics

La comunitat educativa albalenca, junt amb l'Ajuntament, han exigit a la Conselleria d'Educació la reforma dels col·legis públics Sant Blai i Joan Esteve, per la seua antiguitat i falta de condicions adequades per a l'activitat docent, una reivindicació que ve ja de lluny, des de novembre del 2007.

Representants de les associacions de mares i pares d'alumnes dels quatre col·legis públics de la població han acudit, acompanyades de l'alcalde, Ramón Marí, i el regidor Josep Jesús Sánchez Galán, a la Conselleria d'Educació, per entregar un escrit avalat amb més de 1.200 firmes, en el que s'exigix una reunió urgent amb la directora general de Règim Econòmic, a fi de reprendre les conversacions per a elaborar un calendari d'actuacions encaminades a remodelar els dos col·legis més antics de la població, el Sant Blai, amb més de 80 anys, i el Juan Esteve, amb més de 30.

Aquestos dos centres, a pesar de les reparacions i millores realitzades per l'Ajuntament, no reunixen les condicions adequades per a un ensenyament de qualitat ni complixen els paràmetres exigibles en l'actualitat.

Esta iniciativa es produïx després d'un acord del Consell Escolar Municipal i d'haver-se constatat la falta de resposta de la Conselleria d'Educació a tres escrits consecutius de l'Ajuntament, enviats des de novembre del 2009 a març del 2010, per a sol·licitar una reunió al respecte.

Davant del que es considera passivitat de la Conselleria, s'ha acordat iniciar una sèrie d'accions per a aconseguir solucionar les deficiències, tant estructurals com d'instal·lacions d'estos dos centres educatius de Primària, a fi que els escolars dels col·legis Sant Blai i Joan Esteve tinguen una educació de qualitat, igual que els d'altres centres docents de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’hort medieval del monestir de Pedralbes

La Universitat de Girona incrementa les dobles titulacions en l’oferta acadèmica del curs vinent

Inauguren el nou centre cívic el Molí que donarà servei a més de 2.700 persones

LLORET DE MAR

Es veïns dels barris de muntanya de Molins de Rei indignats perquè fan curt amb les cisternes d’aigua

Molins de Rei

Adif ha executat el 65% del soterrament de les vies a Sant Feliu que enllestirà el 2025

Sant feliu de llobregat
Societat

Els socorristes reben vint vegades la dosi segura de radiació solar

Barcelona
Ciència

Mor Maxine Singer, la científica que va posar les normes sobre l’enginyeria genètica

Comencen les obres per fer 192 pisos de lloguer social a Tarragona

Tarragona

Detecten 479 punts d’aigua nous susceptibles d’allotjar una tortuga en perill

RIUDARENES