Educació

Patis oberts dos mesos en escoles de Sant Feliu

A partir de demà, cada tarda de dilluns a dissabte els infants hi faran activitats

Els patis de tres escoles de Sant Feliu de Guíxols obriran, a partir de demà i fins al 28 d’agost, a les tardes (de 18.30 a 20.30 h). Seran els dels centres Baldiri Reixac –dilluns, dijous i dissabtes–, l’Estació –dimarts i divendres– i Gaziel –dimecres–, amb entrada lliure per als alumnes i protocols per evitar contagis de Covid-19.

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, comenta que “és un projecte molt ambiciós, perquè no només consisteix a obrir els patis i que els nens i nenes hi entrin; hi ha tot un equip de dinamitzadors que organitzaran els infants perquè es puguin trobar, o fer activitats junts; en resum, que s’eduquin en el lleure”.

L’objectiu és oferir alternatives a les famílies perquè els infants es relacionin i s’entretinguin a l’estiu. S’afegeix, diu Calabuig, a altres accions per combatre l’impacte de la pandèmia entre els alumnes, com ara “tallers de suport educatiu i emocional i la subvenció d’activitats extraescolars”.

L’activitat s’ha vehiculat des del pla educatiu d’entorn, i amb participació de múltiples agents socioeducatius de la ciutat, com ara la direcció i consergeria de les escoles, o els serveis socials i de salut comunitària municipals, com també famílies, alumnes i jovent., entre d’altres



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia