Educació

sant pere de ribes

Estrenen més de 80 places de llars d'infants

Sant Pere de Ribes disposarà de 84 noves places de llar d'infant el curs escolar que ve gràcies a la posada en marxa de la nova escola bressol de Les Parellades, a Ribes, i l'ampliació de la Llar dels Tres Pins de les Roquetes. Els dos edificis, actualment en obres, estaran acabats l'1 de setembre, segons l'alcalde, Josep Antoni Blanco (PSC). En el cas dels Tres Pins, però, quedarà pendent la construcció d'una cuina, que haurà de realitzar-se un cop comenci el curs. La inversió als dos equipaments és d'1,5 milions d'euros.

L'alcalde i la regidora d'Educació, Carme Farràs (ERC), van visitar les obres de l'edifici de Les Parellades, ahir. La construcció de l'equipament estarà llesta la setmana vinent, amb la previsió que la segona setmana d'agost pugui començar a moblar-se. El pròxim curs el municipi disposarà de 321 places de llar d'infant, una xifra que ha permès eixugar completament la demanda del servei, segons Farràs.

La següent inversió educativa al municipi serà l'institut de secundària Montgròs, que hauria de començar a construir-se enguany, segons Antoni Blanco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.