Educació

Educació rebutja la proposta de la Interampa La Valldigna

Descarta el doble torn, però ubicarà els alumnes en els dos IES de Tavernes mentre no acaba la construcció del nou institut, en comptes de mantindre'ls en els centres de primària

La directora territorial d'Educació de València, Virginia Jiménez, ha informat que la decisió de la conselleria és descartar el doble torn en l'IES La Valldigna i que tot l'alumnat s'ubicarà en aquest institut i en el Jaume I, en horari de matí.

Descarta, doncs, la proposta de la Interampa de la Valldigna que, davant el fet que el nou institut no estarà acabat per a l'inici del nou curs i per evitar el doble torn, demanava que l'alumnat del primer cicle d'ESO es quedara en els centres de primària, amb infraestructura suficient.

La Interampa ha rebutjat la decisió adoptada i ha anunciat que al setembre continuarà defenent la qualitat i la millora de les condicions dels instituts de la Valldigna. Considera que la proposta de la conselleria implica una massificació que agreujarà les greus deficiències que presenten els edificis dels dos IES i que suposarà una minva de la qualitat de l'ensenyament.

A més, ha posat en dubte que el nou IES La Valldigna estiga acabat per a desembre, atesa la paràlisi que pateixen les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.