Educació

Banyoles

Més escoles al Culturesportitza’t, el concurs de la cultura olímpica

La Càtedra d’Esports i Educació Física-Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat de Girona, situada a Banyoles, i els mestres d’educació física i els centres educatius de la comarca han dut a terme la sisena edició del Culturesportitza’t, el concurs escolar sobre coneixements olímpics que té per objectiu promoure els valors relacionats amb la pràctica esportiva, els Jocs Olímpics i el patrimoni local. El 31% dels escolars de sisè de primària han resolt de forma autònoma o amb el suport de les famílies diferents preguntes relacionades amb la cultura, l’educació i l’esport. La participació total ha estat de 114 enquestes respostes. Per altra banda, cal destacar que hi ha hagut un increment de les escoles participants, que han passat de sis a deu en l’edició d’aquest any.

Els organitzadors valoren el concurs i els resultats de forma molt positiva, ja que tot plegat demostra un interès en alça per treballar de forma transversal i conjunta amb entitats de l’entorn pròxim, tant a dins com a fora les aules. Així mateix, remarquen l’interès de mantenir aquest concurs com un recurs didàctic de transmissió dels valors i la cultura olímpica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia