Educació

La Beca Xiquet Sabater atorga dos mil euros a dues estudiants

L’Hotel Sant Roc - a Calella de Palafrugell - ha acollit aquest migdia l’acte d’entrega de la Beca i de l’Ajut Xiquet Sabater, que atorga la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Aquesta ha estat la 27a edició d’entrega de la beca i s’ha decidit atorgar mil euros a Lavinia Iuliana Aldea i mil euros més a Clara Herraiz Prat, que serviran per finançar part dels seus estudis de màster.

Per una banda, Lavina Iuliana ha presentat davant el tribunal el seu projecte “Les emocions i el sector del turisme” i destinarà el premi a finançar part del Màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals de la UAB. Per l’altre, Carla Herraiz podrà comptar amb l’import de la beca de cara els estudis de Màster en Direcció i Planificació Turística de la UdG gràcies al treball “Pla estratègic del Vallès Oriental”. A més, enguany s’ha atorgat l’Ajut Xiquet Sabater, una beca destinada a estudiants de cicle formatius de grau superior de la família professional d’hoteleria i turisme. Anna Puixeu Palau ha rebut la beca amb un import de cinc-cents euros gràcies al seu treball “Abbatisssa, pla de negoci d’un nou establiment de la comarca del Ripollès”.

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava dota i convoca aquesta beca amb l’objectiu de millorar la formació dels professionals del sector com a màxima garantia per a la qualitat de l’oferta turística. La convocatòria també vol ser un homenatge a Francesc Sabater “Xiquet”, president de l’entitat des de l’any 1977 fins al 1995.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia