Educació

Educació aparta a un docent acusat d’abusos a una menor en un institut de Lleida

El professor començarà el curs en un altre destinació a l’espera que es jutgi el cas

El Departament d’Educació ha apartat cautelarment del contacte amb l’alumnat a un docent acusat d’abusos sexuals a una alumna menor d’edat en un institut de Lleida, a l’espera que es celebri el judici sobre el cas. La decisió propiciarà que el professor comenci el curs en una altra destinació que no s’ha concretat. L’afer es va produir l’agost del 2020 quan suposadament l’acusat hauria convidat a la menor a casa seva amb l’excusa de facilitar-li uns llibres i li hauria fet tocaments. Després de la denúncia, el professor va canviar de centre però va continuar exercint com a docent.

La nova consellera d’Educació, Anna Simó, ja va explicar a finals de juliol passat que s’estudiava l’aplicació de mesures cautelars contra aquest docent de l’Institut Màrius Torres, de Lleida. La Inspecció educativa i la Inspecció de serveis del departament han estudiat l’aplicació de mesures cautelars, com ara un canvi de destinació i de funcions del docent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia