Educació

Blanes enceta nou curs amb el primer Institut Escola

L’IE Mossèn Joan Batlle compta amb 355 alumnes, 51 d’ells a secundària

Blanes ha encetat el nou curs escolar 2023-2024 amb una novetat destacada: la posada en marxa de l’Institut Escola Mossèn Joan Batlle. Això significa que des d’ara integra totes les etapes: infantil, primària i secundària. Així, aquest curs, estudiaran en aquest Institut un total de 355 alumnes, dels quals 51 han iniciat les classes a secundària, tot i que encara no es poden considerar com les xifres definitives. L’any passat van estudiar a l’Escola Mossèn Joan Batlle 303 nois i noies.

La idea de transformar l’escola en un institut-escola la va proposar la Generalitat a l’equip educatiu blanenc, que va acollir-ho amb il·lusió per l’incentiu que suposarà per a l’alumnat, a l’integrar totes les etapes d’aprenentatge concentrades en un mateix lloc: infantil, primària i secundària.

Un dels factors que ha contribuït a què el Departament d’Educació de la Generalitat hagi triat l’Escola Mossèn Joan Batlle per fer-hi el primer IE és la tipologia del Projecte Educatiu que tenen, on serà fàcil d’implementar la continuïtat. L’aposta pel nou model educatiu que impulsa el Generalitat es valora de manera positiva des del centre, ja que les matèries que s’hi imparteixen es podran treballar de manera central. A partir d’ara, doncs, el nou cicle s’allargarà des dels 3 fins els 16 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia