Educació

El govern de Gandia critica el retall pressupostari del Consell en educació infantil

Presenta una moció en què insta a la Generalitat a que reconsidere de forma urgent la reducció de les ajudes a la escolarització infantil dels xiquets de 328 famílies de Gandia que li costarà 50.840 euros a la ciutat.

El Govern Municipal de Gandia ha denunciat una «nova agressió de la Generalitat Valenciana a l'educació infantil de 0-3 anys». Segons s'ha apuntat, es tracta d'un nou retall pressupostari aprovat per la Conselleria d'Educació pel qual «328 famílies de Gandia deixaran de rebre entre 94 i 40 euros mensuals d'ajudes de la Generalitat a l'escolarització dels seus fills en les Escoletes Infantils Municipals homologades i en les guarderies privades concertades de la ciutat».

La regidora d'Educació de Gandia, Liduvina Gil, denuncia que «la nefasta gestió del PP en la Generalitat i els retalls d'aquesta subvenció que rebien els pares dels alumnes li costaran a Gandia 50.840 euros més durant el curs 2010-201. A més, Gil ha explicat que»seran totes les gandianes i els gandians els que hauran de pagar el nou retall a l'educació infantil, com l'any passat ja s'assumiren per part del govern local més de 65.000 euros de despesa de la primera reducció de les ajudes a l'educació dels xiquets de 0-3 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.