Educació

educació

Un total de 3.749 estudiants s’examinen a partir de demà de les PAU a la demarcació

Un total de 3.749 estudiants s’examinaran a partir de demà i fins dijous de les PAU a la demarcació de Girona, segons les dades de matrícula facilitades per la UdG. De total d’estudiants, 2.888 faran la selectivitat a Girona ciutat, 568 a Figueres i 293 a Olot. En la convocatòria ordinària de 2023 es van examinar un total de 3.620 estudiants.

Els tribunals estaran ubicats en aquests espais. A Girona, n’hi haurà a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Campus Montilivi); Aulari Comú (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-I) (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-III) (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-II) (Campus Montilivi); Facultat d’Educació i Psicologia (Campus Barri Vell); Facultats de Lletres i Turisme (Campus Barri Vell). A Olot, les PAU es faran a l’INST La Garrotxa i a Figueres, a l’INST. Alexandre Deulofeu; Narcís Monturiol i Olivar Gran.

Pel que fa a les proves del primer dia, demà, a llengua castellana i literatura s’han inscrit 3.187 estudiants; de llengua estrangera, hi ha 3.120 alumnes que s’examinaran d’anglès;  62 de francès; 1 d'alemany i 3 d'italià. Pel que fa a la resta d’assignatures, a física hi ha 711 estudiants matriculats: 106 a fonaments artístics; 830 a geografia; 87 a geologia i ciències ambientals i 14 a literatura dramàtica.

La jornada de dimecres començarà amb les proves d’història i història de la filosofia, amb 2.388 i 799 examinands, respectivament. També destaca per la quantitat d’inscrits els exàmens de matemàtiques (1.519); llengua i cultura llatines (513) i química (893). En relació a l’última jornada, tindran lloc les proves del llengua catalana i literatura, amb 3.176 estudiants matriculats. A la prova de matemàtiques aplicades CCSS s’hi han apuntat 1.531 estudiants; a biologia, 984 i sobresurt també la prova de funcionament de l’empresa i disseny de models de negoci, amb 857 estudiants.

Els resultats de les PAU es faran públics el dimecres 19 de juny. La preinscripció universitària és del 4 al 28 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

Vint-i-nou tortugues s’afegeixen a les cinquanta-dues nascudes a Tarragona

Tarragona
successos

Detingut un conductor de VTC per atropellar intencionadament un motorista

Barcelona
successos

La nena castellera ferida, evoluciona favorablement

Barcelona
infraestructures

A punt la primera fase de les obres de connexió del Consorci d’Aigües de Tarragona amb Sarral

Sarral
turisme

Impuls al cicloturisme al Pallars Jussà amb una nova passarel·la a la Ruta dels Llacs

Lleida
MEDI AMBIENT

Jornada per sensibilitzar sobre la protecció dels primats al Zoo

Barcelona
viticultura

Comença el 8è Festival Terrer Priorat

Cornudella de Montsant
Blanes

Donació de sang extraordinària d’estiu amb més participació

Blanes
societat

El Nepal redueix l’operatiu de recerca de la catalana desapareguda mentre feia senderisme

barcelona