Educació

educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

El departament d’Educació ha fet finalment públic aquest dilluns el resultat de l’ adjudicació de les destinacions provisionals dels docents per al proper curs, que arrenca per als mestres i professors l’1 de setembre. L’adjudicació arriba dues setmanes més tard del que el mateix departament havia anunciat que publicaria, la primera setmana de juliol. De fet, Educació va anunciar el divendres 5 de juliol que no podia fer front a l’alta quantitat de demandes i atribuïa el retard a “un problema tècnic”. Per aquest motiu va informar que les assignacions d’estiu s’anunciarien la setmana del 22 de juliol. Finalment, però, el departament ha publicat les places per a mestres i professors aquest dilluns 15 de juliol.

L’endarreriment de les adjudicacions d’estiu van provocar les protestes dels sindicats, que el dilluns de la setmana passada es van manifestar a les portes del departament d’Educació. Des del sindicat majoritari Ustec-Stes, van qualificar el retard d’un fet “no menor” recordant la incertesa que genera entre els i les docents del país, que han d’organitzar la seva vida personal sense saber quin serà el seu lloc de treball a data 1 de setembre”.

Educació va assegurar el 5 de juliol que el departament es veia obligat a “endarrerir” dues setmanes la publicació de les plantilles per la “complexitat” d’aquest any, ja que ha hagut d’incloure 31.153 funcionaris nous, “que fa dos cursos no hi eren” després dels concursos públics que s’han realitzat els dos últims anys. Tot i que la previsió del departament era publicar l’adjudicació la setmana del 22 al 26 de juliol, finalment, ha anunciat les destinacions d’estiu aquest dilluns 15 de juliol.

Per al proper curs s’havien rebut 62.354 sol·licituds, entre funcionaris i interins, i 3,8 milions de peticions de llocs de treball, ja que cada treballador pot fer-ne més d’una



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia