Educació

La nova escola de Lloret de Mar tindrà 36 alumnes en dues aules d’Infantil 3

Lloret de Mar estrenarà una nova escola en barracons el dilluns vinent amb 36 alumnes dividits en dues aules d’Infantil 3. L’alcalde, Adrià Lamelas, ha visitat avui el centre i ha rebut a tota la comunitat educativa del municipi abans de l’arrencada del curs escolar. El nou centre es dirà Joan Domènech tal com es va acordar entre tots els grups que tenen representació municipal. L’escola compta inicialment amb dos barracons al barri de Puigventós. En un d’ells hi ha dues aules d’I3 i dues més que serviran per als cursos d’Infantil 4 que hi haurà a partir del curs escolar 2025-2026. En l’altre barracó hi ha despatxos, el menjador i dues aules petites. Lamelas, ha aprofitat la visita al nou centre per demanar més escoles públiques al municipi. “Continuarem insistint en aquesta necessitat per a la millora educativa dels infants”, ha apuntat Lamelas.

El regidor d’Educació, Carles Costa, ha afegit que la nova escola “era molt necessària” per reduir les ràtios al municipi. Ara, confia en què el curs inicial vagi bé i pugui consolidar-se el creixement del nou centre amb la incorporació d’Infantil 4 a partir del curs vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia