Educació

Alaquàs inverteix un milió d'euros, aportats pel govern espanyol, en els col·legis públics

El consistori està construint les dues noves aules d'infantil que eren responsabilitat de la Generalitat

L'Ajuntament d'Alaquàs ha invertit enguany un milió d'euros en la millora i el condicionament dels col·legis públics. Les obres, realitzades al llarg dels mesos d'estiu, han sigut costejades amb el Fons d'Investigació Local per a l'Ocupació, més conegut pel pla E del govern espanyol. L'alcaldessa, Elvira García Campos, ha destacat que aquestes obres són “la demostració de l'aposta del govern local per la qualitat de l'ensenyament i dels serveis públics, perquè l'espai també educa i Alaquàs és una ciutat educadora”.

Les obres s'han centrat en la millora i el condicionament dels edificis i en la creació de pistes polivalents i esportives, així com en la construcció de noves aules educatives per acollir un major nombre d'alumnat. A més, el consistori s'ha fet càrrec de la construcció de les aules d'educació d'infantil dels col·legis González Gallarza i Vila d'Alaquàs, que en un principi haurien d'haver sigut finançades per la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.