Educació

Torrent ha començat el curs amb 40 professors menys

Els retalls afecten els grups que necessiten major grau d'atenció.

S'espera que augmente exponencialment el fracàs escolar a la ciutat.

En coincidència amb l'inici de curs de les escoles públiques en el seu nivell de Primària, s'ha observat la manca de 40 professors en el conjunt de centres escolars torrentins, la qual cosa afectarà durament els programes de formació professional, els desdoblaments de grups amb necessitats especials, els especialistes, la prevenció del fracàs escolar i els programes de suport i reforç.

L'eliminació de places s'estén a tots els nivells educatius i aquest fet fa que la localitat ocupe els primers llocs en la llista de ciutats més desprotegides educativament, si es té en compte que a aquesta mancança cal afegir l'existència de nombrosos barracons provisionals.

Totes les escoles d'educació infantil, van començar ahir totalment saturades i sobrepassant la ràtio per professor prevista per la Conselleria. L'educació primària està totalment desbordada, així com l'educació especial, l'ensenyament d'idiomes i el centre d'adults.

El nou curs ha començat amb més de 16.000 alumnes dels quals ahir van iniciar les classes més de 8.500. La ciutat disposa de 10 escoles d'infantil i primària, quatre instituts i onze centres concertats, dos centres d'educació especial, un centre d'adults, un conservatori professional i un aulari de l'escola d'idiomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.