Educació

Es denuncia a Paterna l'abandó del carrer número 7 de la Canyada

Compromís per Paterna subratlla que un dels principals accessos al nou institut està sense asfaltar.

Compromís per Paterna ha comprovat com l'asfalt s'ha quedat sense arribar a un tros del carrer numero 7 de la Canyada, un dels principals accessos a l'institut nou d'aquest barri que està a punt d'inaugurar-se, un camí pel qual passaran centenars de vehicles i que està sense acabar per la deixadesa municipal.

Segons la regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, «només els ha quedat un tram molt curt per tal de transformar el camí de terra en una via asfaltada, i sembla mentida que no consideren la possibilitat de pavimentar-ho tot, més quan el paviment dels carrers del Barranc Barat sí que s'han asfaltat per tal que les escorrenties no deterioren el terra».

Per a Domingo, «l'ajuntament hauria de posar remei a esta situació i fer-se càrrec dels treballs d'asfaltat. Quan s'inaugure l'institut els estudiants, pares i mares dels alumnes, i veïns de la zona hauran de suportar la polseguera que s'alçarà perquè serà una zona molt transitada».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.