Educació

L'alumnat del màster d'innovació de la Florida presenta treballs de final de carrera

L'alumnat del Màster en Innovació i Desenvolupament de Projectes de Negoci, ha defensat el treball seu treball final davant d'una comissió d'experts formada per professionals del món de la consultoria empresarial i acadèmica.

Aquest acte suposa la darrera passa que l'alumnat han de pegar abans d'obtenir la titulació oficial de Màster Universitari en aquesta especialitat, que els hi capacita com a gestors de la innovació, impulsors de noves oportunitats de negoci i desenvolupament de projectes amb garantia d'èxit.

El tribunal ha avaluat, a més dels continguts, les connexions dels projectes amb la realitat, la seua viabilitat, la claredat expositiva i els aspectes formals.

L'objectiu del Màster és el de preparar professionals amb capacitat de sistematitzar i liderar processos d'innovació a les empreses i amb solvència com per a contribuir el desenvolupament d'una cultura, actituds i comportaments encarats cap a la innovació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.