Educació

Inici del nou curs de la Coordinadora pel Valencià a Beneixama

L'encontre aprofita per donar a conèixer els nous projectes de l'entitat.

La Coordinadora de l'Alcoià i El Comtat pel Valencià, organisme organitzador de les Trobades Valencianes en aquestes comarques, celebra el divendres 24 de setembre un encontre a Beneixama en el que es donaran a conèixer els projectes més immediats de l'entitat i que aprofita, al mateix temps, com acte final de l'organització de la XXIII edició de les Trobades d'Escoles Valencianes de L'Alcoià i El Comtat que es va celebrar a principis del darrer mes de juny en aquesta població.

L'acte es desenvoluparà a partir de les 19 hores al Maset dels Estudiants i en el mateix hi ha prevista la presentació dels projectes que inclouen la Festa de l'Escola Valenciana del proper 9 d'Octubre a València, el III Encontre d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i El Comtat, així com la VIII Nit de l'Escola Valenciana a Alcoi. A continuació hi seguirà la conferència del professor de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant, Vicent Brotons Rico, qui dissertarà al voltant del tema «Educar ciutadans lliures ensenyant valencià». Per últim, l'actuació del conta contes Carles Cano clourà la reunió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.