Educació

Jornada de pensament contemporani a La Florida

El tema d'aquesta edició ha convocat l'alumnat d'aquest centre i les persones interessades i ha subratllat que un altre món és possible.

Robert Ballester i Empar Martínez han estat els responsables d'atendre aquesta jornada programada per l'Escola Universitària la Florida i tots dos han posat l'accent en la necessitat de formació més enllà de l'aula.

Al llarg de la jornada, s'han desenvolupat diverses ponències al voltant d'aquest tema i s'han conegut propostes d'empreses, persones i organitzacions perquè es puga construir un nou model.

Arcadi Oliveres, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat l'encarregat d'obrir la reflexió i en la seua conferència ha assenyalat les dues grans crisis actuals: la crisi alimentària i la crisi ambiental.

Amb aquesta mena de trobades, es pretén crear un espai de debat entre estudiants i professionals en un marc diferent a les classes habituals al mateix temps que es reflexiona sobre qüestions importants per a la societat en el seu conjunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.