Educació

Torrent destina més de 30000 euros per a l'alumnat d'educació especial

Les escoles l'Encarnació, La Unió, Squema i La Pineda, reben 9.000 euros d'ajuda per a material especial i específic

L'Ajuntament de Torrent, adreça cada any més de 30.000 euros a l'alumnat d'educació especial i educació compensatòria que es troben matriculats als centres educatius del municipi, amb l'objecte d'ajudar a les famílies en la compra de material escolar.

D'aquesta manera, han estat signats els convenis amb els diferents centres educatius que hi participen en aquest programa a fi de posar en marxa la pràctica dels projectes d'educació compensatòria desenvolupats durant el curs passat.

Els centres de l'Encarnació, La Unió, Squema i Torre Pins, han rebut 90 euros per alumne matriculat, amb l'objectiu de nivellar els recursos adreçats a altres centres del poble per part de l'Ajuntament. Aquestes ajudes esdevenen imprescindibles perquè les associacions de mares i pares disposen dels recursos mínims per a l'adquisició de materials específics.

Mirar cap a l'altre cantó

Pere Rossell

La política del decorat, és allò que més agrada desenvolupar a l'actual grup municipal que gestiona la vida econòmica, cultural i social del poble. Ho fa a les mil meravelles i aplica allò de mirar cap a una altra part quan és preguntat per les coses que realment preocupen els pares i mares que tenen fills en edat escolar.

Mentre s'atorguen 30.000 euros a l'educació especial, s'han regalat terrenys a una institució universitària concreta, partidària i amb credo definit. Mentre se subvencionen alumnes de quatre, onze o vint escoles torrentines, es mantenen contenidors en els centres públics d'ensenyament de qualsevol nivell i es dificulta la construcció de l'escoleta número 10. Una reivindicació d'un col·lectiu que s'ha vist enganyat durant els darrers tres cursos.

Tot no consisteix a donar bons d'ajuda i subvencions. La política educativa, ha de desenvolupar-se ben desenvolupada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.