Educació

L'exministra de promoció de la dona de Veneçuela inaugura el curs de l'escola Maria Moliner de la Florida

Evangelina García, consellera de l'ONU i exministra de Promoció de la Dona de Veneçuela, ha estat l'encarregada d'obrir el curs de formació ciutadana que s'hi desenvolupa a l'escola Maria Moliner del centre universitari La Florida.

L'exministra ha destacat que el problema de la societat, no és el desenvolupament sinó la supervivència i ha fet vots perquè es prenga consciència de la governabilitat de les nacions i països.

L'explicació de conceptes com legitimitat, consens, governabilitat, legalitat, respecte o estat de dret, han centrat el discurs d'obertura d'Evangelina, que ha utilitzat com a referència el seu propi país.

Aquesta activitat, suposa l'inici de l'Escola Maria Moliner, un projecte que començà a caminar l'any 2007 a iniciativa de l'Associació de Dones de la Comarca de l'Horta Sud i que s'ha consolidat com a espai de formació, debat i assessorament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.