Educació

L'escola d'adults de Paiporta encara no ha començat les classes de graduat de secundària

L'Ajuntament va despatxar el professor al juny i encara no ha l'ha substituït

L'escola d'adults de Paiporta, a hores d'ara, encara no ha començat les classes de graduat de secundària, ni d'accés a cicles formatius, tampoc de valencià i castellà per a estrangers, fet que deixa més de 300 alumnes al carrer. Compromís per Paiporta denuncia que l'Ajuntament va despatxar el professorat d'educació secundària al juny i ara mateix no ha contractat personal per a iniciar eixes classes.

La regidora de Compromís, Isabel Martín, ha explicat que molts paiportins ja desconfien i s'han matriculat en escoles d'adults dels pobles veïns sense poder esperar que l'Ajuntament solucione la situació. Martín recorda que el centre de Paiporta va iniciar el curs passat els estudis de graduat en educació secundària, per primera vegada, i que ja les classes s'iniciaren amb retard a causa, també, de la demora en la contractació del professorat. A més, assegura que els professors encara estan pendents de cobrar una part del mes d'octubre de 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.