Educació

Alaquàs celebra l'elecció al Consell de Xiquets i Xiquetes

Un total de 2.227 alumnes entre 6 i 12 anys estan convidats a participar-hi

Els col·legis d'Alaquàs es troben immersos en ple procés electoral per elegir els representants que formaran part del nou Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs. Un total de 71 candidats de tots els centres escolars de la ciutat han treballat en aquests últims mesos per oferir a l'alumnat el millor programa electoral per a les eleccions que se celebraran hui dimarts, 16 de novembre, al castell d'Alaquàs.

En les votades per elegir els 21 representants que formaran part del Consell participaran un total de 2.227 alumnes de tots els col·legis d'Alaquàs. Els elegits, tres alumnes per col·legi, formaran el nou òrgan, que serà constituït el proper 30 de novembre i que servirà per a informar i assessorar l'Ajuntament sobre les inquietuds i les necessitats de la infància, així com per a plantejar suggeriments i idees que els permeten intervindre en els assumptes municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.