Educació

argentona

Queixes pel “mal estat” del pati d'El Bosquet

L'AMPA de l'escola bressol municipal diu que després de ploure no s'hi pot sortir

L'AMPA de l'escola bressol municipal El Bosquet d'Argentona ha dit prou i ha decidit fer paleses les seves queixes pel que fa al “mal estat” del pati del centre després que plogui. “Queda tot enfangat, i els nens s'estan dies sense poder sortir al pati”, explica la secretària de l'AMPA, Cristina Prats. Els pares afectats expliquen que fa dos anys que són víctimes d'aquest problema, i denuncien que l'Ajuntament ha anat arranjant el pati “a pedaços”. “A principi de curs es va inundar sencer i havien de venir màquines per treure l'aigua i, tot i que aquest Nadal es van fer obres de drenatge, encara és insuficient”, ressalta la secretària del centre, que afegeix que van recollir més de 100 signatures per entregar a l'Ajuntament.

Per la seva banda, el regidor d'Educació, Enric Ureña (TxA), explica que l'actuació feta aquest Nadal –que va costar 6.000 euros– “hauria de servir per solucionar el problema”. En aquest sentit, Ureña demana als pares “una mica de paciència” perquè la sorra que s'hi va posar “s'assequi i s'assenti”. A la llar d'infants El Bosquet hi assisteixen més de 100 alumnes entre 0 i 3 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.